Σαλάτες | Συνταγές
Σαλάτα με ρεβύθια και τόνο
10′
ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
20′-30′
ΧΡΟΝΟΣ
ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
1
ΒΑΘΜΟΣ
ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
1 – 2
ΜΕΡΙΔΕΣ
Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα με νερό βράζουμε τα ρεβύθια μέχρι να μαλακώσουν, αφού πρώτα τα έχουμε μουλιάσει για 6 – 8 ώρες.
- Παράλληλα κόβουμε τα ντοματίνια στα δύο ή στα τέσσερα και ψιλοκόβουμε την πιπεριά.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το λεμόνι και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε.
- Στο ίδιο μπολ βάζουμε τα βρασμένα ρεβύθια, τα κομμένα ντοματίνια και την ψιλοκομμένη πιπεριά και ανακατεύουμε καλά. Έτοιμη η σαλάτα μας!
Tip : Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον λαχανικά της αρεσκείας σας (κρεμμύδι, καρότο, αγγούρι, πράσινα φυλλώδη λαχανικά κλπ).