Για Εμάς

ToΜάιο του 2017 αποφοίτησα από το τμήμα ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ της σχολής ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, αφού πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο ‘’ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ’’ Γενικό Νοσοκομείο Χίου και την πτυχιακή μου εργασία με θέμα ‘’ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ’’.
Η επιστήμη της Διατροφής με κέρδισε από το πρώτο κιόλας έτος της σχολής. Γι αυτό άλλωστε μετά την απόκτηση του πτυχίου μου συνεχίζω και θα συνεχίσω να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου.
Το Μάιο του 2018 πήρα την πιστοποίηση ‘’Βασικές Αρχές Αθλητικής Διατροφής’’ από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, μέσω του προγράμματος διαδικτυακής τηλεκπαίδευσης Δια βίου μάθησης ‘’Θεαίτητος’’.
Τον Ιανουάριο του 2019 πήρα την πιστοποίηση ‘’Διατροφικές Διαταραχές’’ από το Ελληνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μέσω του προγράμματος E – Learning.
Τον Ιούνιο του 2020 ολοκλήρωσα την διαδικτυακή εκπαίδευση ”Low FODMAP Diet for IBS” του Πανεπιστημίου Monash της Μελβούρνης, που αφορά τη θεραπεία του Ευερέθιστου Εντέρου.
Εργάστηκα ως part time στο γυμναστήριο ‘’HERCULES’’ στη Χίο, στη θέση του Διαιτολόγου – Διατροφολόγου από το 2017 έως το 2019.
Από το Νοέμβριο του 2019 εργάζομαι στο δικό μου χώρο στη Χίο, το Διαιτολογικό γραφείο ‘’Balance’’.
Είναι μαγικό το τι μπορούμε να καταφέρουμε με τη σωστή διατροφή!

NewsLetter

Κάντε εγγραφή στην λίστα μας για να λαμβάνετε ενημερωτικά emails με όλες τις τελευταίες μας καταχωρήσεις!

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις 

Πρωινό στο σχολείο ή στη δουλειά

Πρωινό στο σχολείο ή στη δουλειά

ΓΙΑ ΕΜΑΣ   •   ΑΡΘΡΑ   •   FOOD ATLAS   •   ΣΥΝΤΑΓΕΣτης Ιουλίας ΡοδάκηΤο πρωινό θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Το πρώτο γεύμα που θα καταναλώσουμε για να σπάσουμε τη βραδινή νηστεία θα μας δώσει την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να...

Κεράσια

Κεράσια

ΓΙΑ ΕΜΑΣ   •   ΑΡΘΡΑ   •   FOOD ATLAS   •   ΣΥΝΤΑΓΕΣτης Ιουλίας ΡοδάκηΟ νομάζονται οι καρποί του δέντρου της κερασιάς (Prunus). Πιστεύεται ότι μας έρχονται από την περιοχή της Μικρά Ασίας, πιο συγκεκριμένα από την πόλη της Κερασούντας (από όπου πήραν και το όνομά...

Ισορροπία σημαίνει υγεία

Ισορροπία σημαίνει υγεία

ΓΙΑ ΕΜΑΣ   •   ΑΡΘΡΑ   •   FOOD ATLAS   •   ΣΥΝΤΑΓΕΣτης Ιουλίας ΡοδάκηMπορεί να μην είναι εφικτό να αποφύγουμε κάποιο κρύωμα κατά τη διάρκεια του χρόνου, είναι όμως εφικτό να προετοιμαστούμε ώστε να το περάσουμε όσο γίνεται ελαφρύτερα. Για να βοηθήσουμε το...

Share This